TOP

Markten, Groothandel & Export

Markten

De ZuiderMRKT

Elke zaterdag zijn ook wij present op de zuiderMRKT, een buurtmarkt in Oud-Zuid waar veel kakelverse producten rechtstreeks van de boer te koop zijn. Ook vlees, gevogelte, vis en allerlei soorten brood zijn er te vinden.

De markt is een initiatief van buurtbewoners en daarmee een markt met, voor en door de buurt.De ZuiderMRKT is elke zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur op het plein ter hoogte van de kruising Johannes Verhulststraat/Jacob Obrechtstraat

Groothandel en export

 

Gezien onze ervaring in de kaaswereld zijn er een aantal collega’s in Amsterdam die via ons, soms onder eigen logo, zowel buitenlandse als Hollandse kazen verkopen. Hieronder vallen onder andere delicatessen zaken, bakkers en slagers. In diverse hotels in Amsterdam liggen door Eriks geportioneerde kaasplateautjes. Zelfs grote spelers als HelloFresh weten ons te vinden. Vanaf hun start verzorgen wij de kaas in de diverse maaltijdboxen.

 

 

Sinds een jaar of tien zijn we ook actief in de export. Eerst naar Suriname en later is daar Zuid Afrika bij gekomen. Voor de export hebben we een mooie lijn ontwikkeld onder de naam Erik’s Selection. Kortom voor alle vragen hebben we een passend aanbod.

Voor meer informatie stuur een bericht.