TOP

Horeca

Erik’s Delicatessen speelt in op de vraag vanuit de horeca na jarenlange samenwerking met nu bijna 100 horeca ondernemers in en om Amsterdam.
We hebben ons gespecialiseerd in het produceren van kazen waar in grote keukens behoefte aan is zoals ontkorste kazen en kazen geraspt of in flakes.
Ook leveren we sinds kort biologische crème fraîche, yoghurt, hang op & verschillende zelfgemaakte kazen.

Graag denken we mee aan een op maat gemaakt plan per potentiële afnemer. Waar ligt de behoefte en hoe kan Eriks deze invullen.
We kunnen samples opsturen of we komen graag een keer langs.

Greep uit het Eriks horeca assortiment

Hardlopers

kwarten Hollandse kaas in alle soorten en maten, geraspte kaas, kaas flakes: grana padano, Parmezaan, gryere, chedder, feta, pizzakaas, roomkaas

Wit schimmel

Brie de Meaux, Chaource, Coulommiers, Pierre Robert, Kijsrond, Keiems bloempje

Rood bacterie

Chimay, Epoisses, Brigand, Orval, Hansi gewurztraminer, Limburger herve, Munster, Pont L’eveque, Reblochon, Taleggio, Petit Doruval

Blauwschimmel

Fourme d’ambert, Bleu d’auvergne, Bleu des Causses, Bleu Stilton, Cabrales Picos, Gorgonzola, Roquefort, Blauwe Bastiaanse, Lady bleu, Tonneke blau

Geit

Geitenbrie, crottin, le Chevrot, Merlijn, Pouligny Saint Pierre, Saint Maure, Valencay, Skeapsrond, Skeapsbloem

Harde kazen

Beaufort, Fontina, Morbier, Manchego, Comté, Pecorino Romano, Oudwijker, Iberico

De kazen van Erik’s delicatessen serveren wij al jaren, met succes, aan onze klanten. Als heerlijk hartig dessert of in de vorm van een kaasplankje of zelfs als prachtig buffet.

Voor kwaliteit ben je bij Erik’s aan het juiste adres!

Thomas Peerkhan

Westergasterras

De kwaliteit en samenwerking met Eriks Delicatessen is al jaren top! De prijs die zij hanteren voor de kwaliteit die zij leveren is buitengewoon goed te noemen!

Michael Wolf

Envy

Wij zijn erg blij met onze partner Eriks Delicatessen. Ze leveren een geweldige kwaliteit tegen een goede prijs. Betrouwbaar en een prettige samenwerking!

Rene Bekker

East 57