TOP

Ook lekker

Brood

Dagelijks levert het Vlaamsch Broodhuys een rijk assortiment aan vers gebakken brood bij ons af. Om 8.00 uur ligt het voor jou klaar.
Het geheim achter de kwaliteit van hun broden is dat zij uitsluitend gebruik maken van authentieke tarwerassen, waarvan de herkomst bekend is (veelal kleinere boeren in Frankrijk) en die volgens aloude tradities worden vermalen op molenstenen. Zoals het oerras ‘camprémy’, de grand cru onder de tarwes. En zij gebruiken verder als enige toevoeging zeezout uit Bretagne en ‘gevitaliseerd water’.

Croissants

Daarnaast hebben wij ook vers gebakken dunne stokbroden én iedere dag vers gebakken FRANSE croissants.
(De échte…).

Vleeswaren

Liefde voor het vak verbindt ons met onze leveranciers. Buikspek, achterham en gerookte ossenworst betrekken wij bijvoorbeeld van een klassieke slagerij die duurzaamheid hoog in het vaandel voert. Het vlees komt exclusief van Beemsterlantvarkens en Maas-Rijn-IJsselkoeien. Ook voor heerlijkheden van over de grens – een grove chorizo, een prima parmaham, een mooie mortadella of de perfecte pata negra – kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ondermeer de volgende leveranciers:

Hartig

Noten, olijven, olie, azijn, echte mayonaise, zoute stengels, pasta’s; je vindt het allemaal in de winkel op het Beukenplein. Maar dan wel wat wij de lekkerste in zijn soort vinden.

Zoet

Naast hartig hoort ook zoet. Sommige kazen krijgen met geleis of jams van specifieke vruchten een uitzonderlijke smaak. Die hebben we voor je uitgezocht. Verder hebben we truffels, handgemaakte bonbons, brownies, koeken. We hebben dadels, honing en chocolade voor op het hakblok.