TOP
Wijn moet plezier geven

Wijn

Onze filosofie

Onze ‘filosofie’ over de wijnen die we verkopen is eenvoudig: wijn moet plezier geven en goed drinkbaar zijn. Of anders gezegd, we houden gewoon van lekker eten en van lekkere wijn. Wijn is naast kaas onze passie en achter elke fles zit een verhaal. In de winkel vind je zo’n
150 verschillende wijnen, de wereld rond, lekker en in alle prijsklassen. Een wijn van vijf euro selecteren we met dezelfde passie en visie als een duurdere wijn.

De beste wijnen

Wij werken graag met goed gemaakte en originele wijnen, uit de traditionele wijnlanden zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, maar ook uit Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Australië. Goed gemaakt houdt voor ons ook in dat ze met zorg voor natuur en omgeving zijn gemaakt.

In het assortiment zitten ook biologisch of biodynamische wijnen!

Informatie

Onze passie voor wijn delen we graag door regelmatig proeverijtjes in de winkel te organiseren. Ook in de winkel helpen we je graag bij het kiezen van een passende wijn.

Proeverij

Alle wijnen verdienen hun plaats bij ons en voor elke wijnliefhebber staat de deur wijd open. We vernieuwen steeds een flink deel van het assortiment, zodat er telkens weer iets nieuws te ontdekken is. Onze ontdekkingen delen we graag in een assortimentsproeverij die we twee maal per jaar organiseren.

Wijn bij Eriks Delicatessen

Prijsklasse

Bij Eriks vind je voorin een wijnschap met zorgvuldig geselecteerde wijnen onder € 10,-

Wil je wat proeven? Gewoon even vragen!

Ook hebben we aan de achterzijde van de winkel een schap met wijnen uit een wat hoger segment voor een speciale avond of als mooi cadeau!

Wijnen uit Europa

Eriks biedt een assortiment aan fantastische wijnen uit Europese streken waar je in eerste instantie wellicht niet aan zou denken. Wel eens een wijn uit Hongarije geproefd?

We laten je even op reis gaan: proef de heerlijke wijnen uit Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Hongarije.

Nieuwe wereld wijnen

Laat je ook verrassen door overheerlijke wijnen uit heel de wereld. Van Libanon over Californië tot zelfs het andere Frankrijk!

 

 

 

 

 

Cadeau pakketten

Met liefde en deskundigheid stellen we in de winkel graag een mooi cadeau pakket voor je samen. Denk hierbij aan een pakket met wijn alleen of in mooie combinaties met delicatessen als kaas, worst, paté, oliën, olijven en nog veel meer.